ULTRA HD FOUNDATION

Tuotenumero 3548752085175

Kirkastava ja kosteuttava ULTRA HD meikkivoide.

28,35 €
47,25 €
Alennus päättyy
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

ULTRA HD vastaaentistäkin teräväpiirtoisemman kuvan, ns. 4K teknologian tuomiin haasteisiin tinkimättä alkuperäisen HD-meikkivoiteen tärkeimmistä ominaisuuksista, joita ovat luonnollinen peittävyys, kevyt koostumus sekä huomaamattomuus HD-kuvassa.

Kuvausmeikin lisäksi ULTRA HD-meikkivoide vastaa kuluttajien päivittäisen meikin vaatimuksiin. Innovaationa tuotteessa on 4K COMPLEX-aktiivisten ainesosien seos, joka muodostuu kolmesta pääraaka-aineesta:

•      Valoa heijastavat pigmentit tasoittavat sävyä jasaavat ihon hehkumaan.

•      Marjoista peräisin oleva kirkastava kasviuutetehostaja aktivoi pintaverenkiertoa ja parantaa ihokudoksen hapensaantia. Väsynyt ja harmaa ihon sävy kirkastuu ja näyttää terveeltä.

•      Hyaluronihapon ihoa kosteuttavat ominaisuudet tunnetaan hyvin. ULTRA HD-meikkivoiteessa hyaluronihappo on kapseloituna, jonka ansiosta sen kosteuttava vaikutus on jatkuva. Iho näyttää kimmoisalta ja kiinteältä koko päivän

 

 

Kosteutus ja korjaavat ominaisuudet takaavat tasaisen, raikkaan ja terveen näköisen ihon läpi pitkän kuvaus- tai työpäivän. Epätasaisuudet ja ihon virheet pysyvät poissa väsymyksestä huolimatta.

 

Uusi ULTRA HD-meikkivoide ja sen vastaavat sävyt korvaavat HD-meikkivoiteen valikoimassa.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet